رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در حال حاضر تعداد رایزنان بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دیگر، قابل قبول نیست و باید اقدامات لازم در جهت افزایش تعداد رایزنان بازرگانی انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، رضا رحمانی در بیست و یکمبن همایش ملی توسعه صادارت غیر نفتی با تاکید بر لزوم اتخاذ سیاست های مناسب برای افزایش صادارت غیر نفتی کشور گفت: در سال 93، میزان صادرات جمهوری اسلامی ایران به کشور عراق در حدود هفت میلیارد دلار بود در حالی که کشوری همچون ترکیه توانسته بود بیش از 40 میلیارد دلار به عراق صادرات داشته باشد.

وی با بیان اینکه صادارت باید مهم ترین راهبرد کشور باشد ادامه داد: در وضعیت فعلی، باید در درجه اول تلاش کنیم که وضعیت فعلی صنعت را تثبیت کرده و شکوفایی صنعت و اقتصاد کشور را با صادرات و فناوری پیش ببریم.

وی صادرات را مهم ترین راهکار حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و عنوان کرد: توجه به تولید ملی و همچنین بهبود کیفیت تولیدات داخلی نیز از دیگر راهکارهای حل مشکلات اقتصادی کشور است.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت الله خامنه ای(ره) بهترین و واقعی ترین مدافع تولید هستند، عنوان کرد: تا زمانی که از درآمد حاصل از نفت استفاده می کنیم مشکلات رفع نخواهد شد.

رحمانی همچنین با انتقاد از خام فروشی در کشور گفت: خام فروشی باید در کشور متوقف شده و امر صادارت باید به عنوان یک راهبرد ملی در کشور شناخته شود.

وی با بیان اینکه باید تعداد رایزنان بازرگانی جمهوری اسلامی در کشور ما بیشتر شود، گفت: در دولت گذشته، فقط در هفت کشور جهان رایزن بازرگانی داشتیم ولی با تلاش دولت تدبیر و امید و به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارن، در حال حاضر در بیش از 17 کشور جهان نیز رایزن فرهنگی داریم. این تعداد نباید راضی کننده باشد بلکه برای افزایش صادارت خود و حضور در بازارهای جهانی باید در اکثر کشورهای جهان، رایزن بازرگانی داشته باشیم.

وی در بخشی از سخنان خود تنش های سیاسی مابین دو کشور روسیه و ترکیه را فرصتی صادراتی برای کشور دانست و گفت: باید میزان صادرات جمهوری اسلامی ایران به کشور روسیه در این بازه زمانی افزایش یابد. در سال های گذشته هم روسیه با اوکراین، اختلاف داشت، آیا ما توانستیم از این فرصت استفاده کنیم؟

نمایند مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید هرچه سریعتر ایالت‌های اقتصادی را در کشور نهادینه کنیم.

به گفته رحمانی، مجلس شورای اسلامی از محل اخذ مالیات درآمد 87 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته است، در حالی که به گفته یکی از مسئولان تزار اول کشور، در حال حاضر، میزان فرار مالیاتی در کشور، 200 هزار میلیارد تومان است.

 

 

 

 

جستجو

بریده جراید

وب لینک ها

گالری تصاویر

تبلیغات

ورود اعضا

JoomShaper